Het eerste jaar zit erop

Vandaag kwam de laatste Chiller van 2022 langs bij Atelier Chill. We hebben heel fijn gewerkt samen, ondertussen moeilijke kerstvragen verzonnen en nog meer nieuw talent gevangen. Zo mooi dat er steeds nieuwe talenten bijkomen. Ze dienen zich bijna vanzelf aan. 

Ik ben erg dankbaar voor dit eerste jaar in het atelier waarin ik leerde om dingen meer te laten gebeuren. Minder hard werken levert soms meer op. De Chillers leerden mij dat het best moeilijk is om in de goede dingen die iemand anders tegen je zegt te geloven. Talenten moet je vooral ook zelf ervaren en voelen en dat lukt steeds beter bij Chill. Met een heel fijn gevoel ga ik de feestdagen in. 🙏🏼🎄

#talent#chillen#begeleiden#onderwijs#goirle#schilderen#art#coaching

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

Author: Lizette