Een enorme ontwikkeling is doorgemaakt

Deze week zorgde ik dat er grote witte vellen papier, met de contouren van een ei, op de tafel lagen in het atelier. Op het eerste gezicht niet het meest fantastische idee van mezelf, maar wat ermee gebeurde was onbetaalbaar. 

Mijn Chillers mogen overigens altijd zelf kiezen en bepalen, maar ik probeer ze ook te prikkelen met mijn ideeën en plannen. 

De eieren van afgelopen week zorgden ervoor dat er heel zelfstandig en hard gewerkt werd in een fijne gezellige sfeer. Er werd gekletst, gepraat, het was soms stil en er waren ook heel veel grapjes. 

Daardoor besefte ik me dat de ogenschijnlijke kleine stapjes die mijn jonge Chillers maakten in het afgelopen jaar heel betekenisvol zijn. Ik zag in één keer, door deze eenvoudige ei-schilderijen, dat een enorme ontwikkeling is doorgemaakt. Wat ben ik trots op ze. Dat ze vele stappen naar meer zelfvertrouwen, zelfstandigheid en groei gezet hebben en dat het hartstikke goed met ze gaat. Bij mij, op school en thuis. Blij dat ik ze een steuntje in de rug mag geven. 🙏🏼

Vrolijk Pasen! 🐰

#schilderen#talentenvangen#persoonlijkeontwikkeling#groeien#begeleiden#zelfvertrouwen#zelfstandigheid

Author: Lizette