Opfriskaarten

In Atelier Chill doorloop je een creatief proces. In een dergelijk proces begin je na een eerste brainstorm met het verzamelen van ideeën. Dat noemen we divergeren. 

Daarna zet je vaak de volgende stap en kies je uit de ideeën één idee. Dat noemen we convergeren. Na het convergeren ga je in een creatief proces vaak weer terug naar het divergeren omdat het uitproberen van meerdere plannen en ideeën bijdraagt aan de kwaliteit van jouw proces. 

Als je wat verder bent kun je ook weer vastlopen. Je weet dan niet meer welke vervolgstappen je kunt zetten. Je zit dan al in een verdiepende fase en hebt even iets nodig om het proces op te frissen. Deze kaarten kun je helpen in die opfrisfase. Heb je wel wat lef voor nodig, maar dat komt met wat hulp en begeleiding bij Chill zeker goed. 

Met dank aan Jan van Nuland voor de eerste aanzet. Ik ga ze vrijdag inzetten. Benieuwd hoe dat werkt. 

#opfriskaarten#begeleiden#lef#vastlopen#helpen#creatiefproces#divergeren#convergeren

Author: Lizette