Een nieuwe ontmoeting

We kennen elkaar al een tijdje. Spraken zelfs ook al eens wat af en gisteren mocht ik je ontvangen in mijn werk en ontwikkelplek in Goirle. Gewoon om af te tasten en te verkennen. 

Het werd een fijne waardevolle ontmoeting. Waarin we elkaar echt mochten zien. Niet oppervlakkig, maar heerlijk de diepte in. In onze levens leerden we. Als professionals, als moeders, als mensen. We maakten fouten en deden dingen goed. We lieten allebei los toen het heel moeilijk was. We deden dat met alle angsten en onzekerheden die daarbij horen. Wat een h(erkenning.) 

Ik mocht je vertellen over wat ik doe in Atelier Chill en merkte dat ik er zo blij van werd. Wat een belangrijke dingen heb ik al van mijn Chillers geleerd en wat fijn dat ik het mag delen. 

Misschien krijgt deze ontmoeting vervolg en misschien niet, maar één ding staat vast. Dit moment mag ik bijschrijven. 

Dankbaar voor jouw komst. 🙏🏼

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

Author: Lizette