Wie gaat er met jou werken?

Ik ben Lizette Mijland, als opgeleid kunstenaar, docent, leider en trainer ga ik jou begeleiden. In Atelier Chill komen mijn ervaringen en vaardigheden bij elkaar. Het maken van beelden (www. lizettemijland.nl) en het helpen en inspireren van mensen zijn mijn drie grootste passies.

Tijdens de processen die we doorlopen zal ik met je meedenken, je spiegelen, voorwaarden scheppen, faciliteren, inspireren en je steunen. Dit doe ik tijdens zowel de creatieve als de persoonlijke vraagstukken.

De kennis die ik heb zet ik daarbij in. Het gaat dan vooral over mijn kennis rondom het creatieve proces, de professionele kunsten, gesprekstechnieken, coaching, feedback en mijn kennis over (passend) onderwijs. (met name over leerachterstanden, taalstoornissen, hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit.) Op mijn site Onderwijskoppen blog ik vaak over mijn ervaringen in het leven aangaande opvoeding en onderwijs. Tevens deel ik daar blogs van andere schrijvers die betrokken zijn bij het onderwijsleven. Mijn werkervaring en opleidingen kun je vinden via deze link.

Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs