Wat vinden anderen?

Enkele mooie woorden van ervaringsdeskundigen:

” Het werken met Atelier Chill voelt echt als samenwerken. Samen ervoor gaan, samen sparren en samen zorgen dat een kind zich goed voelt. Lizette is er meer dan alleen voor het kind zelf, maar ook voor de leerkracht en andere leerkrachten. Zij zorgt ervoor dat ik mij zekerder voelde in mijn rol en ze liet me altijd voelen dat ik naar haar toe kon met vragen. Kinderen gaan graag naar haar toe en ze ziet in ieder kind vele talenten. Ze kijkt naar wat er achter het gedrag zit en zorgt dat een kind zich veilig genoeg voelt om dit met haar te delen. “

” Mijn zoontje heeft geruime tijd om de week een bezoek gebracht aan atelier Chill. Hier kreeg hij inzicht in zijn talenten, maar ook in zijn belemmeringen. Hij werd op zijn talenten aangesproken, waarbij alle ruimte was om zijn enorme creativiteit tot uiting en tot ontwikkeling te laten komen. Sinds het begin van dit schooljaar komt Lizette twee keer in de week met materialen uit haar atelier naar zijn school. Ze speelt er een grote rol in dat hij ook op school aangesproken wordt op zijn talenten en ze ontdekt er samen met hem zijn belemmeringen, waar ze samen weer aan gaan werken. Dat zorgt er mede voor dat hij in de andere vakken beter meedoet, lekker in zijn vel zit en enorm groeit in zijn ontwikkeling. Waarbij ze ook hele korte lijntjes heeft met het team om hem heen. Wat een enorm cadeau is dit!”

” Dank je wel Lizette, ik ben zo blij met het proces én het resultaat. Deze middag in jouw Atelier Chill kwam precies op het juiste moment, een keerpunt lijkt het wel. ”

” Lizette nodigt je uit en inspireert je om via je eigen creativiteit en spelend leren een persoonlijk avontuur aan te gaan. Ze brengt je in contact met jezelf via een creatieve ontmoeting waarbij het beeld wat je maakt onbewust alles zegt over jezelf. Doordat Lizette vragen stelt tijdens het creatieve proces wordt je aan het denken gezet over vragen die je op dat moment hebt. Je wordt uit je comfortzone gehaald en leert nieuwe dingen over jezelf ontdekken door te doen en te voelen.”

” Het prachtige schilderij dat ik aangemoedigd door Lizette maakte hangt nu op een prominente plek in mijn werkruimte. Elke keer weer zie ik andere details in het schilderij die me herinneren aan het mooie gesprek en de betekenis die ik aan dit abstracte beeld heb gegeven. Het was heerlijk om op groot doek intuïtief aan de slag te gaan. Lizette moedigde me aan om mee te bewegen in het creatieproces. De grote bewegingen, de kleurkeuze, het reliëf en de gelaagdheid in het schilderij resoneren nog steeds.”

” Ik zie het als jouw grootste talent dat je, door te blijven voelen, contact te houden op emotioneel niveau, mensen weet te verbinden en bij elkaar weet te houden. Je krachten zijn, je vermogen om je in te leven in anderen, de wil om de juiste dingen te blijven doen en vooral naar het uiteindelijke hogere doel te kijken. Je neemt belemmeringen weg zodat het eigenlijke doel, mensen in contact brengen met kunst en met zichzelf, gerealiseerd wordt. Zo weet je met een relatief kleine bijdrage veel effect te bereiken.”