Wat vinden anderen?

Enkele quotes van mensen uit mijn werkomgeving:

” Ik zie het als jouw grootste talent dat je, door te blijven voelen, contact te houden op emotioneel niveau, mensen weet te verbinden en bij elkaar weet te houden. Je krachten zijn, je vermogen om je in te leven in anderen, de wil om de juiste dingen te blijven doen en vooral naar het uiteindelijke hogere doel te kijken. Je neemt belemmeringen weg zodat het eigenlijke doel, mensen in contact brengen met kunst en met zichzelf, gerealiseerd wordt. Zo weet je met een relatief kleine bijdrage veel effect te bereiken.”

” Je bent creatief, georganiseerd, to the point, snel en efficiënt, hakt knopen door én helpt anderen daarmee. Je weet altijd op moeilijke momenten het juiste te zeggen, waarmee je de ander verder helpt. Niet zozeer door jouw mening te geven, maar juist door de ander aan het denken te zetten. Je stelt de juiste vragen waardoor mensen de knoop durven door te hakken.”

” Wanneer jij energie voelt in een samenwerking of project dan kun je aanpakken, vastgrijpen en doorzetten tot je doel bereikt is. Je hebt daardoor in het proces zin om zaken verder uit te denken en aan te pakken. Is het doel behaald, loopt het goed, dan heb jij je piek gehad. Dan bekijk je hoe je het stokje door kunt geven aan anderen en doe jij een stapje terug.”

” Jij bent een doener. Niet te veel praten om te praten maar aan de slag, leren door de ervaring die je opdoet en plannen bijschaven waar nodig.”

” Ik ervaar jou als iemand die heel goed weet wat je koers is. Als alle pijlers goed staan en je bent zelf aan zet, sta je in je kracht. Dit brengt je ver in het opzetten van jouw projecten zoals Onderwijskoppen, het schrijven van blogs of het maken van beeldend werk. Met name het autonoom werken geeft je energie en kracht. Dit doe je wel graag in verbinding met anderen. “

” Dank je wel Lizette, ik ben zo blij met het proces én het resultaat. Deze middag in jouw Atelier Chill kwam precies op het juiste moment, een keerpunt lijkt het wel. ”