Voor wie en waarom?

Atelier Chill is er voor kinderen en volwassenen met een persoonlijke hulpvraag die het fijn vinden om creatief bezig te zijn of om dat te leren. Jouw persoonlijke hulpvraag kan heel divers zijn. Hieronder volgen enkele voorbeelden.

Kinderen:

Hoe kan ik beter in mijn vel komen te zitten?; Hoe leer ik mijzelf aan te zetten tot activiteit?; Hoe kom ik van mijn depressieve gevoelens af?; Hoe zorg ik ervoor dat het beter gaat lopen op school?; Hoe zorg ik ervoor dat ik minder snel boos ben?; Hoe leer ik omgaan met mijn angsten?; Hoe zorg ik ervoor dat ik minder onzeker ben?; Hoe kom ik erachter wat ik leuk vind?; Hoe zorg ik ervoor dat ik mij niet meer zo anders voel?

Volwassenen:

Hoe maak ik lastige keuzes?; Hoe leer ik ontspannen in mijn burn out of zelfs wel een bore out?; Hoe ga ik om met mijn ongelukkige gevoelens?; Hoe kom ik beter in mijn vel te zitten?; Hoe kan ik beter omgaan met problemen op mijn werk?; Hoe kom ik van mijn werkdruk af?; Hoe zorg ik voor meer succeservaringen?; Hoe vind ik de balans tussen werk en privé?; Hoe weet ik beter waar ik blij van wordt en wat bij mij past?

Via de intake proberen we zicht te krijgen op jouw hulpvraag en maken we een plan. De intake is gratis en vindt plaats in het atelier.

Bij atelier Chill ontvang je persoonlijke begeleiding en aandacht. We gaan er maken in plaats van veel praten. Het is belangrijk dat jíj je er fijn voelt. Je er leert ontspannen via inspanning en krijgt zicht op wat jou gelukkig maakt.