Voor wie en waarom?

Atelier Chill is er voor volwassenen met een persoonlijke ontwikkelvraag die het fijn vinden om creatief bezig te zijn of om dat te leren. Het persoonlijk vraagstuk kan heel divers zijn. Hieronder volgen enkele voorbeelden.

Ben ik nog wel aan het doen waar ik energie van krijg?;
Hoe zorg ik ervoor dat werk en privé beter in balans zijn?;
Hoe kom ik beter in mijn vel te zitten?;
Hoe ervaar ik meer succeservaringen in mijn leven?;
Hoe leer ik ontspannen?;

Atelier Chill is er voor kinderen die het op school of thuis even niet zo fijn hebben om wat voor reden dan ook. Ik help ze graag met sterker worden en met het opbouwen van zelfvertrouwen. Dat doe ik op school en in het atelier.

Bij atelier Chill ontvang je persoonlijke begeleiding en aandacht. Het is belangrijk dat jíj je er fijn voelt. Je leert ontspannen via inspanning en je krijgt zicht op dat wat jou gelukkig maakt. Atelier Chill geeft jou het welkome steuntje in de rug. We zetten samen een komma en is er tijd voor een persoonlijk reflectiemoment.