Voor wie en waarom?

Atelier Chill is er voor iedereen met een persoonlijke ontwikkelvraag die het fijn vindt om creatief bezig te zijn of om dat te leren. Jouw persoonlijk vraagstuk kan heel divers zijn. Hieronder volgen enkele voorbeelden.

Hoe kan ik beter in mijn vel komen te zitten?;
Hoe maak ik lastige keuzes?;
Hoe kom ik van mijn passiviteit af?;
Hoe leer ik ontspannen?;
Hoe zorg ik ervoor dat werk en privé beter in balans zijn?;
Hoe kom ik beter in mijn vel te zitten?;
Hoe ervaar ik meer succeservaringen in mijn leven?;
Hoe weet ik beter waar ik blij van wordt en wat bij mij past?;
Ben ik nog wel aan het doen waar ik energie van krijg?

Bij atelier Chill ontvang je persoonlijke begeleiding en aandacht. We gaan er maken in plaats van veel praten. Het is belangrijk dat jíj je er fijn voelt. Je er leert ontspannen via inspanning en je zicht krijgt op dat wat jou gelukkig maakt. Atelier Chill geeft jou het welkome steuntje in de rug.

Atelier Chill helpt je met het maken van een volgende stap. Een volgende stap binnen jouw onderneming of een nieuwe stap binnen het bedrijf of de instelling waar je werkt. Je krijgt in het atelier zicht op jouw talenten en kernwaarden. Bij Atelier Chill komt je even tot rust, zetten we samen een komma en is er tijd voor een persoonlijk en of zakelijk reflectiemoment.

Via de intake proberen we zicht te krijgen op jouw specifieke ontwikkelvraag en maken we een plan. De intake vindt plaats in het atelier.

Ik werk zowel met kinderen als volwassenen. Kinderen die het op school of thuis even niet zo fijn hebben om wat voor reden dan ook. Ik help ze graag met sterker worden en met het opbouwen van zelfvertrouwen. Voor volwassenen bied ik een rustpunt aan. Een moment van bezinning en reflectie. Ook hier staan woorden als zelfvertrouwen en zelfinzicht centraal.