Voor intern begeleiders, leerlingbegeleiders, leraren en directeuren

Via deze weg wil ik je laten weten dat er in het hart van Goirle een creatieve werk en ontwikkelplek is. Een plek waar je onder professionele begeleiding beeldend werkt met handen én hoofd. Bij Atelier Chill kom je in actie in een rustige omgeving. Je werkt via de stappen van het creatieve proces en leert via deze weg omgaan met tegenslagen, uitdagingen en vraagstukken. Naast het helpen met het doorlopen van een creatief proces breng ik ook samen met jou je talenten in kaart. Zodat je jezelf beter leert kennen en je positiever over jezelf gaat denken. Plezier en welbevinden staan bij Atelier Chill voorop. 

In Atelier Chill komen mijn kennis en vaardigheden allemaal bij elkaar. Als leraar, bouwcoördinator, adjunct directeur en directeur in het primair onderwijs leerde ik enorm veel over de complexe onderwijswereld. In de culturele sector leerde ik omgaan met educatie-vraagstukken en samenwerkingsprocessen. Ik leerde het grote plaatje te zien en daarop te sturen en te begeleiden. 

Cultuureducatie in samenspraak met het onderwijs aan het zorgintensieve kind heeft mijn bijzondere aandacht. Mijn kennis over het creatieve proces en de theoretische onderleggers daarvan zijn zeer helpend. 

In Atelier Chill begeleid ik leerlingen die een steuntje in de rug nodig hebben om wat voor reden dan ook. Ik help ze graag met sterker worden en met het opbouwen van zelfvertrouwen. Voor volwassenen bied ik ook een rustpunt aan. Een moment van bezinning en reflectie. Ook hier staan woorden als zelfvertrouwen en zelfinzicht centraal. 

Misschien kan ik dat welkome steuntje in de rug zijn voor jouw leerling, voor je collega of voor jezelf. Ik zou het erg op prijs stellen als je mij in je bestand wilt opnemen en me weet te vinden indien nodig. 🍀

Met hartelijke creatieve groet,
Lizette Mijland

#beeldendproces #begeleiden #talentontwikkeling #coachen #begeleiden#schilderen #chillen #onderwijs #persoonsontwikkeling #creativiteit#ontwikkelplek

Author: Lizette