Speciaal voor intern begeleiders, leerlingbegeleiders, leraren en directeuren

In Atelier Chill komen mijn kennis en vaardigheden allemaal bij elkaar. Als leraar, bouwcoördinator, adjunct directeur en directeur in het primair onderwijs leerde ik enorm veel over de complexe onderwijswereld. In de culturele sector leerde ik omgaan met educatie-vraagstukken en samenwerkingsprocessen. Ik leerde het grote plaatje te zien en daarop te sturen en te begeleiden. 

Cultuureducatie in samenspraak met het onderwijs aan het zorgintensieve kind heeft mijn bijzondere aandacht. Mijn kennis over het creatieve proces en de theoretische onderleggers daarvan zijn zeer helpend. 

In Atelier Chill begeleid ik leerlingen die een steuntje in de rug nodig hebben om wat voor reden dan ook. Ik help ze graag met sterker worden en met het opbouwen van zelfvertrouwen. Inmiddels is er ook een mobiel atelier waarmee ik naar de scholen toe kan gaan. Op de school ontstaat een andere dynamiek. Daar kan ik werken vanuit wat ik er direct merk, hoor en zie. Tevens kan ik de leraren ” on the job” ondersteunen in de begeleiding van het kind.

Voor volwassenen en dus ook leraren bied ik ook een rustpunt aan. Een moment van bezinning en reflectie. Ook hier staan woorden als zelfvertrouwen en zelfinzicht centraal. 

Misschien kan ik dat welkome steuntje in de rug zijn voor jouw leerling, voor je collega of voor jezelf. Ik zou het erg op prijs stellen als je mij in je bestand wilt opnemen en me weet te vinden indien nodig.

Author: Lizette