De werkwijze

We werken altijd vanuit een zelfgekozen beeld, materiaal of andere zelfgekozen bron. Daarna gaan we onderzoeken wat jij met deze bron zou willen doen. Via een brainstorm gaan we naar een eerste idee. Vanuit het eerste idee maken we vervolgstappen en komen zo tot een presentatievorm. Bij die vervolgstappen word je geholpen. Dit is de fase die zorgt voor uitdagingen en vraagstukken.

Dit creatieve proces krijgt vorm via gemaakte producten. We zoeken naar jouw eigen manier van vormgeven. Via fotografie, woord en/of beelden. Om tot een mooi proces te komen zijn meerdere contactmomenten nodig. Via de intake proberen we daar afspraken aan de voorkant over te maken.

Tijdens het doorlopen van het creatieve proces proberen we ook samen jouw passies, drijfveren en talenten in beeld te krijgen. dit doen we door het in kaart brengen van jouw kernwaarden. Ik zoek hierin naar een vormgeving die jou past. Via de gekozen vormgeving maak ik zichtbaar wie jij bent en wat jij belangrijk vindt. Het inzicht in jezelf gaat je helpen bij het bewandelen van jouw toekomstige pad.

Het is mogelijk om tijdelijk gebruik te maken van het atelier, maar een langdurige verbinding behoort zeker ook tot de mogelijkheid.