De werkwijze

We werken altijd vanuit een zelfgekozen beeld, materiaal of andere zelfgekozen bron. Daarna gaan we onderzoeken wat jij met deze bron zou willen doen. Via een brainstorm gaan we naar een eerste idee. Vanuit het eerste idee maken we vervolgstappen en komen zo tot een presentatievorm. Dat kan een schilderij, collage of tekening zijn. Bij de vervolgstappen word je altijd geholpen.

De gemaakte producten maken zichtbaar wie jij bent. Om tot een mooi proces te komen zijn meestal meerdere contactmomenten nodig.

Tijdens het doorlopen van het creatieve proces proberen we samen jouw passies, drijfveren en talenten in beeld te krijgen. Jij doet dat middels je eigen maakproces. Tijdens jouw maakproces breng ik jouw kernwaarden in kaart. Ik zoek hierin naar een vormgeving die past. Via de gekozen vormgeving maak ik zichtbaar wie jij bent en wat jij belangrijk vindt. Meestal doe ik dat in een klein boekje of via lossen A4 tjes. De twee zichtbare processen die ontstaan zijn gaan je helpen bij het inzicht in jezelf en ze helpen je bij het bewandelen van jouw toekomstige pad.